Ens plau presentar-vos un dels nous productes del centre ocupacional. Es tracta de l’anomenat «Jardins Eterns», biosferes naturals amb una composició de molsa natural i plantes subtropicals,» les Fitonies». 

Els jardins eterns es caracteritzen per no necessitar molt de manteniment. És un detall bonic per regalar a que vulguis i també un fantàstic centre de decoració per la teva llar. 

Podeu fer les vostres comandes a través de l’email: secretaria@copaideia.org


A continuació us deixem també unes indicacions per cuidar els Jardins:  

-Sempre ha de mantenir una condició d’humitat òptima. Els Jardins eterns no s’han de regar gaire, després d’obtenir la nostra biosfera l’omplirem pràcticament al complet la part corresponent al drenatge, però l’aigua no podrà tocar mai la terra. Això generarà un excés d’humitat per al nostre Jardí i provocaria malalties. 

-És rellevant que no toqui el sol directe, però si molta llum. Els Jardins son dintre de pots de vidre, per tant, la llum directa pot provocar l’efecte lupa. Això fària pujar molt la temperatura i també podria cremar les nostres plantes. Per això, mai exposarem els pots a la llum directa del sol. 

-Indicadors d’humitat i que podem fer. És normal que els nostres jardins tinguin els vidres entelats. Això ens pot índica que la humitat dintre es manté alta i les nostres plantes viuen en aquestes condicions. No obstant això, cal conèixer els tipus d’humitat. Si observem que les parets del Jardí especialment la tapa té gotes molts grans. Treure’m la tapa unes quantes hores perquè el jardí de manera natural pugui deixar anar l’excés d’humitat. 

-Poda i manteniment. Si bé els jardins no tenen gaire manteniment, cal tenir clar que de tant en tant, les plantes s’han de podar. Per això, seguirem donant indicacions i material a través de la nostra pàgina web.