El centre ocupacional depèn de la Fundació Paideia, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la inclusió social de les persones amb discapacitat. Per garantir els serveis d’atenció especialitzada i de qualitat que ofereix és fonamental el compromís tant d’empreses com de particulars.

Hi ha diverses maneres de col·laborar amb el centre, com per exemple:

  • Fent una aportació econòmica.
  • Fent una donació de béns materials.
  • Patrocinant una activitat o projecte.
  • Comprant productes solidaris elaborats al taller.
  • Fent tasques de voluntariat.

Fes-te Voluntari

Al Centre Ocupacional Paideia sempre són benvingudes totes les persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a participar en les diferents tasques del taller. Segons el perfil i la disponibilitat de cada voluntari, poden participar en determinades activitats o desenvolupar tasques tècniques més lligades als seus coneixements professional.

Si t’interessa col·laborar amb el centre com a voluntari, escriu-nos a centreocupacional@fundaciopaideia.org i ens posarem en contacte amb tu. La teva experiència personal i professional pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones usuàries!

Fes-te Amic de Paideia

Les quotes dels Amics de la Fundació Paideia són ingressos a través dels quals la Fundació pot impulsar noves iniciatives i projectes. Aquests recursos fan possible donar cobertura a noves necessitats i a les ja existents del dia a dia de les persones a qui dona servei.

Per al teu coneixement, els donatius es poden deduir fiscalment. Segons la Llei 27/2014, de 27 de novembre de l’Impost sobre Societats, des de l’1 de gener del 2016 es van establir nous percentatges de deducció en funció de la base de la deducció, de l’import del donatiu i de la “fidelitat” del donant a l’entitat perceptora.

Al web de la Fundació Paideia hi ha informació detallada sobre com col·laborar amb l’entitat. Per a més informació contacta amb la Fundació a secretaria@fundaciopaideia.org.